Om Oss


Miroredovisning AB är en redovisningsbyrå som grundades 1994 av Miro Nizich, civilekonom med många års erfarenhet av redovisning, utbildning och skattefrågor. Genom kopplingen till utbildning, där de senaste åren utbildningsinsatserna fokuserat på utbildning av redovisningskonsulter, har vi kunskap och förmåga att presentera räkenskaperna så att du förstår det.

Vi är så säkra på att vi kommer att få dig att förstå siffrorna så att vi vågar ge dig en garanti. Pengarna tillbaka om du inte förstår siffrorna vi presenterar!

Miro Redovisning ABs affärsidé är att underlätta för er genom att ta hand om hela eller delar av alltifrån den löpande bokföringen till löner och månatliga skattedeklarationer. Vi upprättar årsbokslutet och gör årsredovisningen, hela vägen fram till revisionen. Vi har ett etablerat samarbete med jurister och auktoriserade revisorer för de företag som behöver deras tjänster.

Vi engagerar oss i ditt bolag och vi påpekar när du behöver agera – med Miroredovisning som företagspartner får du en aktiv medspelare

Våra kunder består huvudsakligen av småföretag och familjeföretag, enskilda firmor såväl som Handelsbolag och Aktiebolag. Vi arbetar med moderna och effektiva hjälpmedel för att kunna göra högkvalitativa jobb till konkurrenskraftiga priser.